Kusáky - co to je, jak fungují a k čemu jsou?

K čemu jsou Kusáky dobrý? Jak fungují a v čem ti můžou pomoct?

V tomhle plátku mrknem přesně na to, jak kusáky fungují a jak můžou pomoct právě tobě.
První je potřeba si uvědomit, že kusáky nejsou výrobkem prodávaným jen na základě výroků nějakých šarlatánů, kteří tvrdí, že tento výrobek funguje a musíš ho mít.

Naopak smysl jeho užívání je podložený vědeckými studiemi se zaručenými výsledky.

To si ale detailně rozeberem v jiným článku. Teď se pojďme vrhnout na to, jak a v čem by ti kusáky měly pomoct.

Celý to začíná v našich ústech, kde se zaměříme přímo na čelist a v ní umístěné zuby. V dnešní době je běžné, že lidi chodí jak zvoník od matky boží právě díky problémům, který začínají v puse. Může se jednat třeba o špatný skus nebo chybějící a opotřebované zuby (jako noty na buben dobrý, ale v chůzi ti to moc nepomůže). Zuby se můžou poškozovat taky právě při sportu, kdy ve snaze zatáhnout pořádný dělo držíme zatnutý zuby a řiť, co to dá.

Jo, držet zatlý zuby nám může pomoct zlepšit výkon, ale za cenu zničených zubů to určitě výhra nebude.

Kusáky ti díky speciální patentované technologii 6DS umožní zpevnit celou čelist v šesti různých směrech. Díky procesu, kdy si při prvním použití Kusáky naladíš přesně pro sebe, ti sednou čelisti jak prdel na hrnec. Dochází k perfektnímu zatnutí, které se prostřednictvím svalových řetězců a smyček promítá do celého těla (čti: najednou cítíš, že jsi silnej jako kráva). Důležitou roli u toho hraje například kontrakce svalů středu těla. Ty jsou jakýmsi spojníkem mezi horní a dolní polovinou těla, kde zajišťují přenos síly a ochraňují naši páteř před zraněním. Naše tělo funguje jako celek a pokud je nějaká část nemakačenko nebo je špatně zapojená, nenávratně zhoršuje jak výkon, tak i naše celkové zdraví. A nikdo mrzák být nechceme, že? 

Kusáky Hulk
Kusáky 6DS - limitovaná edice Marvel
1090,-
Koupit

Na závěr pojďme shrnout benefity, které ti kusáky můžou přinést. V první řadě zlepšují celkový držení tvýho těla, což se promítá do oblasti výkonu i zdraví. Konkrétně můžou, díky lepší stabilitě a zpevnění těla, přispět ke zvýšení maximální síly.

Takže pokud tvoje PR stagnuje, kusáky pro tebe budou ta pravá volba.

Dále můžou zlepšit flexibilitu a rozsah pohybu. Následkem zpevnění také dochází k lepšímu zapojení dýchacích svalů, což vede k lepšímu okysličení organismu. A to nejdůležitější? Kusáky přispívají k ochraně našich zubů, které máme jen jedny na celý život.