Proč jsme si za partnera vybrali společnost REHBAND?

Rehband je švédská společnost specializující se na výrobu ortopedických produktů a sportovních pomůcek. Byla založena v roce 1955 a od té doby se stala jedním z předních světových výrobců ortopedických výrobků, zejména kompresních a podpůrných produktů.

Hlavním cílem společnosti Rehband je poskytovat inovativní a kvalitní produkty pro podporu pohybu a prevenci zranění. Jejich široká škála výrobků zahrnuje například ortopedické návleky na kolena, lokty a zápěstí, kompresní oblečení a další sportovní pomůcky.

Rehband je známý svým výzkumem a vývojem, který směřuje k vytváření produktů, které nejen poskytují podporu během sportu, ale také chrání před zraněními a podporují celkové zdraví a pohodlí. Společnost má silné propojení se sportovním světem a spolupracuje s mnoha profesionálními sportovci a týmy.

Jejich výrobky jsou využívány nejen profesionálními sportovci, ale také rekreačními sportovci a lidmi, kteří hledají kvalitní ortopedickou podporu. Společnost Rehband si udržuje renomé díky svým inovacím a kvalitě v oblasti ortopedických produktů.