Máme vizi - SORRY!

Fitness, strongman, crosfit, vzpírání, powerlifting a běhání po lese :) - tady jsme doma :) Každý nějakou měrou a každý na jiné úrovni. Cvičíme rádi a někteří přes 10let. 

Na této cestě jsme si přišli na 2 základní myšlenky. Není to nic naučeného, ale je to vývoj.

Brzy příjdeš na to, že ten správný boj je překonávat sám sebe. Svoje nálady, svoje maximálky, svou chuť i nechuť. A čím budeš cvičit déle, tím méně budeš vidět lepší a lepší výsledky. A budeš stát před rozhodnutím, zda se na to vykašleš nebo budeš vědět, proč pokračuješ. Začneš si hrát více s motivací a budeš hledat drobnosti, které ti pomůžou se zlepšovat. Začneš si více hlídat spánek, pořádně jíst, používat správné suplementy, kvalitní vybavení a budeš hledat dál. SORRY! je výrobce, který nese myšlenku, že pokud chceš uspět, budeš muset si zvolit cestu. SORRY!
Budeš se muset možná něčeho vzdát! Možná budeš muset něco nebo někoho upřednostnit. Nebudeš moci dělat všechno. Budeš si muset vybrat. SORRY! a tečka. 
Takže SORRY, ale nemůžu jít v pátek chlastat. Protože jsem si vybral cestu a v sobotu mám závod. SORRY! jsem jiný. Nemůžu jít dělat to, co je lehčí. Vybral jsem si cestu a přes to nejde vlak. SORRY!

To je naše myšlenka a za ní si stojíme. 

Druhá věc, která se váže na SORRY! je, že na naší cestě jsme narazili na nedostatkové zboží. To chceme přinést do ČR a na Slovensko. Narazili jsme na předražené zboží. Přineseme ho a bude levnější. A další nápady si zatím necháme pro sebe. :)

Jsme toho názoru, že pokud nebudeme dělat věci jinak než doteď, nikam se neposuneme. A ty naše sporty budou do velké míry zaostalé a pro další potenciální sponzory nezajímavé. 

Chceme to změnit. A začínáme letos a doma :)

Těšíme se na spolupráci s Vámi :)